Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ


Η εταιρεία Atrium Window Systems Ltd. δραστηριοποιείται στον τομέα των συνθετικών κουφωμάτων PVC-u από το Σεπτέμβριο του 2004. Η πολύχρονη πείρα και το πλήρως καταρτισμένο προσωπικό, έχουν καταστήσει την εταιρεία μας πρωτοπόρο στον τομέα της, προσφέροντας τις καλύτερες δυνατές λύσεις στην ανώτερη ποιότητα. Το τεχνικό τμήμα και τα εξειδικευμένα συνεργεία της Atrium, σε συνδυασμό με την πελατοκεντρική φιλοσοφία που εφαρμόζει η εταιρεία, εγγυούνται την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση.

Η πορεία της Atrium Window Systems Ltd χαρακτηρίζεται ως ιδιαίτερα δυναμική κάτι που αποδεικνύεται από το πλούσιο πελατολόγιό της. Αυτή η πορεία είναι το αποτέλεσμα των υψηλών προδιαγραφών που θέτει η εταιρεία στην κατασκευή των προϊόντων της, την συνέπεια στο χρόνο παράδοσης και στην “μετά την πώληση εξυπηρέτηση” προσφέροντας στον πελάτη 12-μήνη εγγύηση στην ποιότητα τοποθέτησης των προϊόντων.

Βασισμένη στις πιο αυστηρές ευρωπαϊκές προδιαγραφές αλλά ταυτόχρονα προσαρμοσμένη στις εγχώριες ανάγκες αισθητικής και απόδοσης των υλικών, η Atrium Window Systems Ltd είναι απόλυτα έτοιμη για τις νέες προκλήσεις που καθορίζει το μέλλον.

ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ


Αγαπητέ πελάτη,
Κύριο μέλημά μας είναι πάντα η δική σας ικανοποίηση και ευχαρίστηση. Η Atrium Windows Systems δραστηριοποιείται εδώ και πολλά χρόνια στον τομέα της μόνωσης, της ασφάλειας και της αισθητικής με γνώμονα πάντα τις ανάγκες του χώρου σας. Βασισμένοι στη μακρόχρονη πείρα μας, στοχεύουμε να προσφέρουμε πάντα την καλύτερη για εσάς λύση συνδυάζοντας την ανώτερη ποιότητα και καλαισθησία σε προσιτό κόστος.

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας και την επιλογή σας. Υποσχόμαστε πάντα την καλύτερη για εσάς λύση.

ΟΡΑΜΑ


Η συνεχής εξέλιξη και η ταύτιση με τις νέες τάσεις και απαιτήσεις κάθε εποχής με στόχο πάντα την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας. Η αμφίδρομη σχέση εμπιστοσύνης με το πελατολόγιο μας όπως έχει δημιουργηθεί μέσα από την μακρόχρονη πορεία μας , μας δίνει τα εφόδια να παραμείνουμε πρωτοπόροι στον τομέα μας.

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ


Όλα όσα πρέπει να ξέρετέ πριν επιλέξετε κουφώματα

Όλα όσα πρέπει να ξέρετέ πριν επιλέξετε κουφώματα

Μία βασική γνώση για την βελτίωση του χώρου σας είναι η αναβάθμιση των κουφωμάτων σας. Οι γνώσεις για την επιλογή κουφωμάτων είναι απαραίτητες καθώς η κάθε περίπτωση για την κάθε επιλογή κουφωμάτων είναι ξεχωριστή. Η κάθε επιλογή προϋποθέτει μια σειρά από βήματα τα...

read more
Εξοικονομήστε ενέργεια και χρήμα

Εξοικονομήστε ενέργεια και χρήμα

Το να συντηρεί κανείς μία κατοικία προϋποθέτει σίγουρα μίας μορφής έξοδο το οποίο θα πρέπει να εντάξει στον οικονομικό του προϋπολογισμό. Η συγκεκριμένη συντήρηση γίνεται απαραίτητη, καθώς χρειάζεστε έναν χώρο ασφαλές, λειτουργικό και παράλληλα όμορφο. Αυτές λοιπόν οι...

read more
Μια ολοκληρωμένη λύση για το δικό σου σπίτι

Μια ολοκληρωμένη λύση για το δικό σου σπίτι

Η Atrium Windows Systems μπορεί να προσφέρει μια ολοκληρωμένη λύση για τον δικό σας προσωπικό χώρο. Με την πάροδο του χρόνου προσπαθούμε συνεχώς να βελτιώσουμε και να αναβαθμίσουμε τον χώρο μας. Αυτές οι βελτιώσεις και οι αναβαθμίσεις, εφαρμόζονται σε κάθε χώρο και...

read more