Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ


Η εταιρία Atrium Window Systems Ltd. δραστηριοποιείται στο τομέα των συνθετικών κουφωμάτων (PVC-u) από των Σεπτέμβριο του 2004. Η πολύχρονη πείρα και το πλήρως καταρτισμένο προσωπικό, έχουν καταστεί την εταιρία μας πρωτοπόρο στο τομέα της προσφέροντας τις καλύτερες λύσεις στη ανώτερη ποιότητα. Το τεχνικό τμήμα και τα εξειδικευμένα συνεργεία της Atrium, σε συνδυασμό με την πελατο-κεντρική φιλοσοφία που εφαρμόζει η εταιρία, εγγυούνται την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση.

Η πορεία της Atrium Window Systems Ltd χαρακτηρίζεται ως ιδιαίτερα δυναμική κάτι που αποδεικνύεται από το πλούσιο πελατολόγιο της. Αυτή η πορεία είναι το αποτέλεσμα των υψηλών προδιαγραφών που θέτει η εταιρία στη κατασκευή των προϊόντων της, την απόλυτη συνέπεια και στην μετά την πώληση εξυπηρέτηση προσφέροντας στο πελάτη 12 μήνες δωρεάν εξυπηρέτηση.

Βασισμένη στις πιο αυστηρές Ευρωπαϊκές προδιαγραφές αλλά ταυτόχρονα προσαρμοσμένη στην εγχώριες ανάγκες απόδοσης και αισθητικής, η Atrium Window Systems Ltd. Είναι απόλυτα έτοιμη για τις νέες προκλήσεις που καθορίζει το μέλλον.