Ρολά


Στην ATRIUM θα βρείται μια μεγάλη ποιλία από επικαθήμενα και εξωτερικά ρολά, έτοιμα να προσφέρουν κάλυψη και προστασία στο χώρο σας.

Τα επικαθήμενα ρολά της ATRIUM WINDOW SYSTEMS προσφέρονται σε απόλυτη χρωματική αρμονία με τα κουφώματα για λειτουργικότητα αλλά και ομορφιά. Το κάσωμα του ρολού αποτελείται από εξηλασμένο, κυψελώδης μορφής προφίλ PVC για καλύτερη θερμομόνωση, ηχομόνωση και αντοχή στο χρόνο.

Τα εξωτερικά ρολά της ATRIUM αποτελούνται από αλουμίνιο διέλασης με κυκλική εξωτερική εμφάνιση σε χρωματισμούς που ταιριάζουν απόλυτα με τα κουφώματα. Χρησιμοποιούνται όταν δεν υπάρχει το απαιτούμενο ύψος.

Όλα τα είδη ρολών προσφέρονται με φυλλαράκι αλουμινίου ενισχυμένο με αφρό πολυουρεθάνης για μεγαλύτερη θερμομόνωση. Οι πλαϊνές μεταλλικές βάσεις το ενσωματώνουν απόλυτα με το κούφωμα ενώ υπάρχει δυνατότητα χρήσης είτε με ιμάντα, με μανιβέλα ή ηλεκτρικά (με διακόπτη ή με τηλεχειρισμό). Οι οδηγοί διαθέτουν διπλή σειρά από βουρτσάκια για την καλύτερη και αθόρυβη λειτουργία του ρολού.

Επικαθήμενο ρολό

Εξωτερικό ρολό

Επικαθήμενο Ρολό PVC-u
Τα ρολά αποτελούν αναπόσπαστο τμήμα των κουφωμάτων διότι προσφέρουν μόνωση, σκίαση και ασφάλεια. Εφαρμόζουν τέλεια σε όλες τις σειρές κουφωμάτων της εταιρείας σε τέλεια αρμονία χρωματισμών. Έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής και είναι κατάλληλα τόσο για νέες κατασκευές αλλά και για ανακαινίσεις.
Το κάσωμα του ρολού αποτελείται από εξηλασμένο PVC κυψελωτής μορφής ενώ ενισχύεται εσωτερικά με εξηλασμένη πολυστερίνη για καλύτερη θερμο-ηχομονωτική απόδοση Η τοποθέτηση γίνεται με πλαϊνές μεταλλικές βάσεις για συγκράτηση του ρολού στο κούφωμα. Οι οδηγοί προσφέρονται με διπλή σειρά από βουρτσάκια για καλύτερη και αθόρυβη του ρολού. Η λειτουργία μπορεί να γίνει είτε χειροκίνητα (ιμάντας) ή με την χρήση ηλεκτρικού μοτέρ

Τα Έργα μας